Målare i Långasjö

Annons:

Målare i Långasjö - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Långasjö som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Långasjö. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Långasjö som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Långasjö för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Långasjö som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Långasjö

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Långasjö vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Långasjö.

Ffm Konsult AB
Lida 110
361 95 Långasjö

Annons:

Kostnad för målare i Långasjö

Pris och kostnad för målare i Långasjö kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Långasjö. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Långasjö kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Långasjö.

Målarfakta om Långasjö

I Långasjö finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Långasjö:

Långasjö är en tätort i Emmaboda kommun och kyrkby i Långasjö socken i Kalmar län. Långasjö ligger i utvandrarbygden. Några kilometer bort ligger Vilhelm Mobergs födelsebygd. Kyrkan ligger belägen vid Långasjösjön. I kyrkan finns en altartavla som är målad av Elisabeth Bergstrand-Poulsen.

Yta: 75,00 hektar
Invånarantal: 348, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Långasjö om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Långasjö.

I Långasjö fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Långasjö. Om du ändå inte hittar någon målare i Långasjö som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.