Målare - Christer Bernving Måleri & Bygg AB i Kristdala

Annons:

Christer Bernving Måleri & Bygg AB i Kristdala är ett måleri som sysslar med bl.a. spackling, slipning, målning och tapetsering av hus, lägenheter och andra fastigheter i Kristdala. Om du behöver hjälp med någon form av målningsarbete i Kristdala kan du ta kontakt med Christer Bernving Måleri & Bygg AB för mer information och eventuellt be om offert eller kostnadsförslag på målning eller tapetsering i Kristdala. Christer Bernving Måleri & Bygg AB är ett av flera målerier i Kristdala som du kan anlita för målningsarbete.
Annons:

Kontakta Christer Bernving Måleri & Bygg AB i Kristdala, en målare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till målare Christer Bernving Måleri & Bygg AB i Kristdala.

Christer Bernving Måleri & Bygg AB
MALGHULTSBERG
570 91 KRISTDALA
070 - 524 05 28


Karta och vägbeskrivning till Christer Bernving Måleri & Bygg AB i Kristdala

Här kan du ta del av vägbeskrivning och karta till måleriet Christer Bernving Måleri & Bygg AB i Kristdala som kan hjälpa dig med olika former av måleriarbeten som t.ex. tapetsering, målning och spackling i Kristdala.

Christer Bernving Måleri & Bygg AB
MALGHULTSBERG
570 91 KRISTDALA
070 - 524 05 28

Annons:

Pris på målning i Kristdala - Christer Bernving Måleri & Bygg AB

pris för målning varierar mellan Christer Bernving Måleri & Bygg AB och andra målare i Kristdala så kan det vara lönsamt att ta reda på pris på målning och tapetsering hos andra målerier i Kristdala samt i hela Kalmar. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster från målare du vill köpa i Kristdala.

Kommenterat om Christer Bernving Måleri & Bygg AB i Kristdala