Målare i Kristdala

Annons:

Målare i Kristdala - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kristdala som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kristdala. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kristdala som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kristdala för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kristdala som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kristdala

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kristdala vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kristdala.

Kristdala Bygg & Måleri AB
Västerviksv. 35
570 91 KRISTDALA


Frekas Måleri&Golv, AB
Vallg. 22
570 91 KRISTDALA


J.Nilssons Måleri, AB
Almg. 6
570 91 KRISTDALA


Christer Bernving Måleri & Bygg AB
MALGHULTSBERG
570 91 KRISTDALA

Annons:

Kostnad för målare i Kristdala

Pris och kostnad för målare i Kristdala kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kristdala. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kristdala kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kristdala.

Målarfakta om Kristdala

I Kristdala finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kristdala:

Kristdala är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, kyrkby i Kristdala socken. Tätorten har aldrig dominerats av en stor enskild arbetsgivare, men man har haft en hel del mellanstora industrier som sågverk och svets-/plåtindustri. Pendlingen till Oskarshamn är omfattande.

Yta: 140,49 hektar
Invånarantal: 945, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kristdala om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kristdala.

I Kristdala fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kristdala. Om du ändå inte hittar någon målare i Kristdala som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.