Målare i Köpingsvik

Annons:

Målare i Köpingsvik - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Köpingsvik som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Köpingsvik. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Köpingsvik som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Köpingsvik för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Köpingsvik som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Köpingsvik

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Köpingsvik vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Köpingsvik.

G Anderssons Måleri & Byggnadsvård AB
Peterslundsv. 16
387 95 KÖPINGSVIK


Aquavitt AB
Hällstigen 22
387 50 Köpingsvik


HB Georg Anderssons Måleri
Peterslundsv. 16
387 95 KÖPINGSVIK

Annons:

Kostnad för målare i Köpingsvik

Pris och kostnad för målare i Köpingsvik kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Köpingsvik. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Köpingsvik kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Köpingsvik.

Målarfakta om Köpingsvik

I Köpingsvik finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Köpingsvik:

Köpingsvik är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län och kyrkby i Köpings socken på Öland belägen cirka 4 kilometer öster om Borgholm. Det finns flera olika campingplatser och ett stort antal stugor i området kring Köpingsvik. I tätorten finns dessutom flera minigolfbanor och restauranger.

Yta: 118,17 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Köpingsvik om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Köpingsvik.

I Köpingsvik fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Köpingsvik. Om du ändå inte hittar någon målare i Köpingsvik som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.