Målare i Hultsfred

Annons:

Målare i Hultsfred - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hultsfred som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hultsfred. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hultsfred som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hultsfred för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hultsfred som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hultsfred

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hultsfred vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hultsfred.

Stenstures Måleri AB
Storg. 1
577 38 HULTSFRED


HB Lme Alexanderssons I Vimmerby
Fabriksg. 19
577 34 HULTSFRED

Annons:

Kostnad för målare i Hultsfred

Pris och kostnad för målare i Hultsfred kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hultsfred. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hultsfred kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hultsfred.

Målarfakta om Hultsfred

I Hultsfred finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hultsfred:

Hultsfred är en tätort och centralort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Hultsfred har drabbats hårt av nedläggningar, batterifabriken Varta (f.d. Noak), Hultsfredshus och nu senast Finndomos hustillverkning. Swedwood (Ikea) är det största företaget i kommunen. I övrigt är det mest små företag med olika branschinriktningar.

Yta: 609,17 hektar
Invånarantal: 5143, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hultsfred om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hultsfred.

I Hultsfred fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hultsfred. Om du ändå inte hittar någon målare i Hultsfred som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.