Målare i Högsby

Annons:

Målare i Högsby - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Högsby som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Högsby. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Högsby som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Högsby för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Högsby som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Högsby

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Högsby vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Högsby.

Sandholms Färg & Golv AB
Smedmästarv. 3 A
579 32 Högsby

Annons:

Kostnad för målare i Högsby

Pris och kostnad för målare i Högsby kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Högsby. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Högsby kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Högsby.

Målarfakta om Högsby

I Högsby finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Högsby:

Högsby är en tätort i Småland och centralort i Högsby kommun, Kalmar län, kyrkby i Högsby socken. Genom sitt läge vid Emån drabbas byn regelbundet av översvämningar trots att hela ån är invallad. Framförallt brukar många villakällare som ligger nära ån vara drabbade under våren.

Yta: 264,68 hektar
Invånarantal: 1881, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Högsby om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Högsby.

I Högsby fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Högsby. Om du ändå inte hittar någon målare i Högsby som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.