Målare i Hjorted

Annons:

Målare i Hjorted - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hjorted som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hjorted. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hjorted som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hjorted för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hjorted som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hjorted

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hjorted vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hjorted.

Bernt Nilsson M.E.F.
Getterum Långvik
593 73 HJORTED

Annons:

Kostnad för målare i Hjorted

Pris och kostnad för målare i Hjorted kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hjorted. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hjorted kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hjorted.

Målarfakta om Hjorted

I Hjorted finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hjorted:

Hjorted är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län och kyrkby i Hjorteds socken. Hjorted ligger vid den väg som en gång var riksväg 4, vid sjön Hjorten. Vid ett smalt sund anlades en bro här redan på medeltiden och ett litet kyrksamhälle växte upp norr om bron.

Yta: 60,05 hektar
Invånarantal: 323, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hjorted om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hjorted.

I Hjorted fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hjorted. Om du ändå inte hittar någon målare i Hjorted som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.