Målare i Gamleby

Annons:

Målare i Gamleby - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Gamleby som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Gamleby. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Gamleby som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Gamleby för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Gamleby som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Gamleby

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Gamleby vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Gamleby.

Ostkustens Måleri Västervik
Salviav. 7
594 31 GAMLEBY


Roger Norström Måleri
Tyllinge Ramshult
594 92 Gamleby


Lennart Åkerström Måleri
Stenserum Strömstad 1
594 92 Gamleby


Therminalia Fastighetsförvaltning
Fårö Ateljé
594 93 GAMLEBY


Lilliegrens Måleri AB
Tallg. 30
594 30 Gamleby

Annons:

Kostnad för målare i Gamleby

Pris och kostnad för målare i Gamleby kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Gamleby. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Gamleby kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Gamleby.

Målarfakta om Gamleby

I Gamleby finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Gamleby:

Gamleby är den näst största tätorten i Västerviks kommun och kyrkbyn i Gamleby socken i Kalmar län. Namnet betyder "den gamla staden" och syftar på att orten ligger på den plats där Västerviks stad ursprungligen låg, fram till 1433.

Yta: 317,87 hektar
Invånarantal: 2775, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Gamleby om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Gamleby.

I Gamleby fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Gamleby. Om du ändå inte hittar någon målare i Gamleby som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.