Målare i Figeholm

Annons:

Målare i Figeholm - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Figeholm som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Figeholm. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Figeholm som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Figeholm för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Figeholm som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Figeholm

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Figeholm vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Figeholm.

Informit I Oskarshamn AB
Påkhäradsv. 28
572 75 FIGEHOLM

Annons:

Kostnad för målare i Figeholm

Pris och kostnad för målare i Figeholm kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Figeholm. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Figeholm kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Figeholm.

Målarfakta om Figeholm

I Figeholm finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Figeholm:

Figeholm är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Figeholm har en egen skärgård och Sjöräddningssällskapet har Räddningsstation Simpevarp i hamnen. Kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället. Figeholm domineras dels av pappersbruket med samma namn, dels av att kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället.

Yta: 85,36 hektar
Invånarantal: 734, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Figeholm om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Figeholm.

I Figeholm fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Figeholm. Om du ändå inte hittar någon målare i Figeholm som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.