Målare i Färjestaden

Annons:

Målare i Färjestaden - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Färjestaden som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 13 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Färjestaden. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Färjestaden som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Färjestaden för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Färjestaden som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Färjestaden

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Färjestaden vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Färjestaden.

BPB-Bygg AB
S. Sandåsg. 53
386 34 FÄRJESTADEN


Skötselbolaget AB
Industrig. 1
386 32 FÄRJESTADEN


Tommys Fönster Måleri & Snickeri AB
Kapten Julins v. 6
386 90 FÄRJESTADEN


Tage Peterssons Måleri HB
Dörby 112
386 96 FÄRJESTADEN


Wittenbergs Måleri & Kakel
Garveriv. 6
386 90 FÄRJESTADEN


Tommys Fönsterrenovering
Kapten Julins v. 6
386 90 FÄRJESTADEN


Petersson Tage Måleri
Dörby 112
386 96 FÄRJESTADEN


NR Bygg & Sten
Herlins v. 16
386 90 FÄRJESTADEN


Lindbloms Måleri AB
Ekebo Strandskogen 195
386 95 Färjestaden


Y P Måleriservice
Trädgårdsg. 20
386 30 FÄRJESTADEN


Oförblommerat AB
Järnvägsg. 28 B
386 34 FÄRJESTADENApw Måleri Öland
ängsv


Strandskogens Måleri AB
Möllstorpsg. 40
386 31 Färjestaden

Annons:

Kostnad för målare i Färjestaden

Pris och kostnad för målare i Färjestaden kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Färjestaden. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Färjestaden kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Färjestaden.

Målarfakta om Färjestaden

I Färjestaden finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Färjestaden:

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Färjestaden om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Färjestaden.

I Färjestaden fanns det totalt 13 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Färjestaden. Om du ändå inte hittar någon målare i Färjestaden som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.