Målare i Fårbo

Annons:

Målare i Fårbo - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Fårbo som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Fårbo. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Fårbo som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Fårbo för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Fårbo som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Fårbo

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Fårbo vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Fårbo.

Mörtfors Bygg & Måleri AB
Mörtfors Affären
572 96 Fårbo

Annons:

Kostnad för målare i Fårbo

Pris och kostnad för målare i Fårbo kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Fårbo. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Fårbo kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Fårbo.

Målarfakta om Fårbo

I Fårbo finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Fårbo:

Fårbo är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. På andra sidan E22 ligger gården Fårbo, som gett namn till tätorten och spelat en betydande roll för samhällets utveckling. Fårbo levde tidigare i hög grad av sågverket på orten som lades ned 2002. Fårbo utsågs 2003 av Aftonbladet till "Sveriges ultimata byhåla".

Yta: 83,79 hektar
Invånarantal: 517, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Fårbo om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Fårbo.

I Fårbo fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Fårbo. Om du ändå inte hittar någon målare i Fårbo som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.