Målare i Emmaboda

Annons:

Målare i Emmaboda - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Emmaboda som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Emmaboda. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Emmaboda som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Emmaboda för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Emmaboda som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Emmaboda

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Emmaboda vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Emmaboda.

Schönströms Måleri AB
073 - 610 36 79


Annons:

Kostnad för målare i Emmaboda

Pris och kostnad för målare i Emmaboda kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Emmaboda. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Emmaboda kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Emmaboda.

Målarfakta om Emmaboda

I Emmaboda finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Emmaboda:

Emmaboda är en tätort och centralort i Emmaboda kommun i Kalmar län. Emmaboda ligger mitt i trestadsregionen Växjö, Kalmar och Karlskrona. 57 kilometer från alla dessa orter uppstod järnvägsknuten Emmaboda när de järnvägar byggdes som i dag utgör delar av Kust till kust-banan.

Yta: 591,36 hektar
Invånarantal: 4824, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Emmaboda om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Emmaboda.

I Emmaboda fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Emmaboda. Om du ändå inte hittar någon målare i Emmaboda som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.