Målare i Degerhamn

Annons:

Målare i Degerhamn - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Degerhamn som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Degerhamn. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Degerhamn som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Degerhamn för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Degerhamn som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Degerhamn

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Degerhamn vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Degerhamn.

Bergs Måleri, N
Övre Sjöhagsv. 2
386 63 DEGERHAMN


N Bergs Måleri
Övre Sjöhagsv. 2
386 63 DEGERHAMN

Annons:

Kostnad för målare i Degerhamn

Pris och kostnad för målare i Degerhamn kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Degerhamn. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Degerhamn kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Degerhamn.

Målarfakta om Degerhamn

I Degerhamn finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Degerhamn:

Degerhamn är en tätort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på sydvästra Öland, med ett vägavstånd på drygt 20 km från centralorten Mörbylånga i sydlig riktning. Kyrkbyn Södra Möckleby utgör en del av tätorten.

Yta: 103,20 hektar
Invånarantal: 331, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Degerhamn om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Degerhamn.

I Degerhamn fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Degerhamn. Om du ändå inte hittar någon målare i Degerhamn som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.