Målare i Broakulla

Annons:

Målare i Broakulla - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Broakulla som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Broakulla. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Broakulla som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Broakulla för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Broakulla som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Broakulla

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Broakulla vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Broakulla.

Broakulla Måleri AB
Åbyv. 13
361 53 BROAKULLA


Wirdman, Olof
Furuv. 6
361 53 BROAKULLA

Annons:

Kostnad för målare i Broakulla

Pris och kostnad för målare i Broakulla kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Broakulla. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Broakulla kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Broakulla.

Målarfakta om Broakulla

I Broakulla finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Broakulla:

Johansfors är en tätort i Emmaboda kommun i Kalmar län. Samhället byggdes upp runt glasbruket med samma namn. Det finns även ett sågverk och en plastindustri. Fotbollsspelarna, tillika bröderna, David, Viktor och Rasmus Elm kommer från Johansfors. Postortens namn är Broakulla.

Yta: 113,70 hektar
Invånarantal: 409, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Broakulla om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Broakulla.

I Broakulla fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Broakulla. Om du ändå inte hittar någon målare i Broakulla som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.