Målare i Borgholm

Annons:

Målare i Borgholm - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Borgholm som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 15 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Borgholm. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Borgholm som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Borgholm för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Borgholm som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Borgholm

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Borgholm vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Borgholm.

HG Höghöjdsarbeten & Klätterteknik AB
Sandg. 37
387 31 Borgholm


Wallins Måleri AB
Skördev. 16 L
387 36 BORGHOLM


Ölandstugan AB
Slottsg. 21
387 32 BORGHOLM


Rörströms Bygg & Fastighetsservice
Storg. 20
387 31 Borgholm


Carl Barke
Tallg. 22
387 35 Borgholm


Borgholms Måleri HB
V. Kyrkog. 32
387 32 BORGHOLM


Södviks Måleri AB
Verkstadsg. 4
387 36 BORGHOLM


Borgholms Färghandel AB
Sandg. 37
387 31 BorgholmHåkan Adins Måleri
Tryggestad


JohanssonS Måleri Öland
Rällav. 77
387 92 BORGHOLM


Johanssons Måleri
Rällav. 77
387 92 BORGHOLMPelles Snickeri O Måleri
Stomv


Garantibilar I Borgholm HB
Vallmov. 8
387 94 BORGHOLMWallins Msleri AB
Skördev. 16 L


M.Johanssons Måleri & Bygg
S. Esplanaden 10
387 32 BORGHOLM

Annons:

Kostnad för målare i Borgholm

Pris och kostnad för målare i Borgholm kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Borgholm. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Borgholm kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Borgholm.

Målarfakta om Borgholm

I Borgholm finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Borgholm:

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Borgholm om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Borgholm.

I Borgholm fanns det totalt 15 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Borgholm. Om du ändå inte hittar någon målare i Borgholm som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.