Målare i Borgholm

Annons:

Målare i Borgholm - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Borgholm som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 15 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Borgholm. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Borgholm som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Borgholm för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Borgholm som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Borgholm

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Borgholm vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Borgholm.

HG Höghöjdsarbeten & Klätterteknik AB
Sandg. 37
387 31 Borgholm


Wallins Måleri AB
Skördev. 16 L
387 36 BORGHOLM


Ölandstugan AB
Slottsg. 21
387 32 BORGHOLM


Rörströms Bygg & Fastighetsservice
Storg. 20
387 31 Borgholm


Carl Barke
Tallg. 22
387 35 Borgholm


Borgholms Måleri HB
V. Kyrkog. 32
387 32 BORGHOLM


Södviks Måleri AB
Verkstadsg. 4
387 36 BORGHOLM


Borgholms Färghandel AB
Sandg. 37
387 31 Borgholm



Håkan Adins Måleri
Tryggestad


JohanssonS Måleri Öland
Rällav. 77
387 92 BORGHOLM


Johanssons Måleri
Rällav. 77
387 92 BORGHOLM



Pelles Snickeri O Måleri
Stomv


Garantibilar I Borgholm HB
Vallmov. 8
387 94 BORGHOLM



Wallins Msleri AB
Skördev. 16 L


M.Johanssons Måleri & Bygg
S. Esplanaden 10
387 32 BORGHOLM

Annons:

Kostnad för målare i Borgholm

Pris och kostnad för målare i Borgholm kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Borgholm. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Borgholm kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Borgholm.

Målarfakta om Borgholm

I Borgholm finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Borgholm:

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Borgholm om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Borgholm.

I Borgholm fanns det totalt 15 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Borgholm. Om du ändå inte hittar någon målare i Borgholm som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.