Målare i Bergkvara

Annons:

Målare i Bergkvara - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Bergkvara som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Bergkvara. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Bergkvara som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Bergkvara för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Bergkvara som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Bergkvara

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Bergkvara vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Bergkvara.

AFAB
Storg. 12
385 40 BERGKVARA


Netsöb. AB
Svanstigen 3
385 94 Bergkvara

Annons:

Kostnad för målare i Bergkvara

Pris och kostnad för målare i Bergkvara kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Bergkvara. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Bergkvara kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Bergkvara.

Målarfakta om Bergkvara

I Bergkvara finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Bergkvara:

Bergkvara är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. I Bergkvara ingår också Dalskär, en tidigare historisk varvsplats med gästhamn, badplats och camping. Ute i Kalmarsund någon sjömil utanför Bergkvara finns den genom TV numera riksbekanta fyrplatsen Garpen.

Yta: 152,00 hektar
Invånarantal: 940, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Bergkvara om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Bergkvara.

I Bergkvara fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Bergkvara. Om du ändå inte hittar någon målare i Bergkvara som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Kalmar.