Målare i Vrigstad

Annons:

Målare i Vrigstad - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vrigstad som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vrigstad. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vrigstad som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vrigstad för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vrigstad som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vrigstad

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vrigstad vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vrigstad.

Vrigstad Alltjänst AB
Hagv. 1
570 03 VRIGSTAD


Sunnerby Jord & Skog AB
Holkaryd Norregård 3
570 03 VRIGSTAD


Erland Lindblads Måleri AB
Lundbyv. 12
570 03 VRIGSTAD

Annons:

Kostnad för målare i Vrigstad

Pris och kostnad för målare i Vrigstad kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vrigstad. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vrigstad kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vrigstad.

Målarfakta om Vrigstad

I Vrigstad finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vrigstad:

Vrigstad är en tätort i Sävsjö kommun, kyrkby i Vrigstads socken, i Jönköpings län. Genom Vrigstad rinner Vrigstadån, det finns även ett flertal sjöar runt orten till exempel Slättsjön med badplats och Lundholmssjön. Det finns en ostkaka härifrån som kort och gott heter Vrigstad Ostkaka.

Yta: 197,31 hektar
Invånarantal: 1421, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vrigstad om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vrigstad.

I Vrigstad fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vrigstad. Om du ändå inte hittar någon målare i Vrigstad som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jönköping.