Målare i Visingsö

Annons:

Målare i Visingsö - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Visingsö som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Visingsö. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Visingsö som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Visingsö för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Visingsö som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Visingsö

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Visingsö vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Visingsö.

P Norberg Bygg- och Målerirenovering
Ed Storegård 1
560 34 Visingsö

Annons:

Kostnad för målare i Visingsö

Pris och kostnad för målare i Visingsö kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Visingsö. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Visingsö kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Visingsö.

Målarfakta om Visingsö

I Visingsö finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Visingsö:

Visingsö är Vätterns största (Sveriges 33:e största) ö med en area på 25 kvadratkilometer. Den ligger i sjöns södra del, trettio kilometer norr om Jönköping och sex kilometer väster om Gränna vartill ön har sin färjeförbindelse, som kallas Visingsöleden.

Yta: 25 km2
Invånarantal: 752, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Visingsö om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Visingsö.

I Visingsö fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Visingsö. Om du ändå inte hittar någon målare i Visingsö som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jönköping.