Målare i Vetlanda

Annons:

Målare i Vetlanda - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vetlanda som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 8 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vetlanda. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vetlanda som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vetlanda för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vetlanda som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vetlanda

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vetlanda vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vetlanda.

Fridells Måleri AB
Vedv. 13
574 39 VETLANDA


Sandå
Bäckseda Prästgård 1
574 92 Vetlanda


Byggmåleri Anders Apell AB
Storg. 11 B
574 32 Vetlanda


Anderssons Bygg Och Mureri
Kyrkog. 30
574 31 VETLANDA


Rallarmålarna AB
Bangårdsg. 4
574 32 Vetlanda


TaylorS Måleri Vetlanda
Bo Bäckaskog 1
574 94 Vetlanda


Bengt Petterssons Måleri AB
St. Fifflekull 3
574 91 VETLANDA


Åbergs Måleri
Mossg. 6
574 37 VETLANDA

Annons:

Kostnad för målare i Vetlanda

Pris och kostnad för målare i Vetlanda kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vetlanda. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vetlanda kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vetlanda.

Målarfakta om Vetlanda

I Vetlanda finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vetlanda:

Vetlanda (tidigare Hvetlanda) är en tätort och centralort i Vetlanda kommun i Jönköpings län. Vetlanda är en gammal "träindustristad". I dag domineras stadens näringsliv av Sapa som har över 1 000 anställda, samt Elitfönster (före detta Myresjöfönster). Tidigare var även Vetlanda känt för sin tändsticksfabrik (Stickan).

Yta: 1 017,02 hektar
Invånarantal: 13050, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vetlanda om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vetlanda.

I Vetlanda fanns det totalt 8 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vetlanda. Om du ändå inte hittar någon målare i Vetlanda som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jönköping.