Målare i Tenhult

Annons:

Målare i Tenhult - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Tenhult som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Tenhult. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Tenhult som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Tenhult för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Tenhult som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Tenhult

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Tenhult vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Tenhult.

M.A.P Interiör & Exteriör AB
036 - 39 09 10


Annons:

Kostnad för målare i Tenhult

Pris och kostnad för målare i Tenhult kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Tenhult. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Tenhult kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Tenhult.

Målarfakta om Tenhult

I Tenhult finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Tenhult:

Tenhult är en tätort i Jönköpings kommun i Jönköpings län. Tenhult går under smeknamnet "husvagnsmecka". En av de största husvagnsfabrikerna i Sverige, KABE AB, ligger i Tenhult, och där finns också företaget Hobby som säljer husvagnar (samt att det i grannsamhället Öggestorp finns Öggestorps husvagnar).

Yta: 240,96 hektar
Invånarantal: 2977, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Tenhult om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Tenhult.

I Tenhult fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Tenhult. Om du ändå inte hittar någon målare i Tenhult som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jönköping.