Målare i Taberg

Annons:

Målare i Taberg - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Taberg som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Taberg. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Taberg som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Taberg för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Taberg som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Taberg

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Taberg vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Taberg.

Larssons Måleri
Malmg. 24
562 42 Taberg

Annons:

Kostnad för målare i Taberg

Pris och kostnad för målare i Taberg kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Taberg. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Taberg kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Taberg.

Målarfakta om Taberg

I Taberg finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Taberg:

Taberg (fram till 1961 Smålands Taberg) är en tätort i Jönköpings kommun i Jönköpings län, belägen strax söder om centralorten Jönköping. I samhället Taberg finns affärer, post, bank, bibliotek, låg- och mellanstadieskola, ett antal industrier, hantverk och serviceföretag.

Yta: 349,39 hektar
Invånarantal: 4392, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Taberg om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Taberg.

I Taberg fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Taberg. Om du ändå inte hittar någon målare i Taberg som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jönköping.