Målare i Stockaryd

Annons:

Målare i Stockaryd - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Stockaryd som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Stockaryd. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Stockaryd som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Stockaryd för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Stockaryd som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Stockaryd

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Stockaryd vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Stockaryd.

Lagerbutiken Stockaryd
Vrigstadv. 9
570 02 Stockaryd


Fransson & Nordh Byggnads AB
Bäckg. 4
570 02 Stockaryd


AB Wisth & Co
Skolg. 28
570 02 Stockaryd

Annons:

Kostnad för målare i Stockaryd

Pris och kostnad för målare i Stockaryd kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Stockaryd. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Stockaryd kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Stockaryd.

Målarfakta om Stockaryd

I Stockaryd finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Stockaryd:

Stockaryd är en tätort i Sävsjö kommun i Jönköpings län och kyrkby i Stockaryds socken. Stockaryd är uppvuxet kring skogs- och möbelindustri. När södra stambanan blev klar 1864 blev bondbyn Stockaryd ett snabbt växande samhälle. Storhetstiden varade mellan cirka 1920 och 1970.

Yta: 164,73 hektar
Invånarantal: 958, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Stockaryd om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Stockaryd.

I Stockaryd fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Stockaryd. Om du ändå inte hittar någon målare i Stockaryd som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jönköping.