Målare i Sommen

Annons:

Målare i Sommen - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Sommen som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Sommen. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Sommen som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Sommen för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Sommen som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Sommen

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Sommen vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Sommen.

Tommys Måleri
Sandliden Anderstorp
573 61 SOMMEN

Annons:

Kostnad för målare i Sommen

Pris och kostnad för målare i Sommen kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Sommen. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Sommen kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Sommen.

Målarfakta om Sommen

I Sommen finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Sommen:

Sommen är en tätort i Tranås kommun i Jönköpings län. Ursprungligen ett stationssamhälle. I Sommen finns två betydande industrier, Tranåslist AB som tillverkar ramlist, och Arona AB som tillverkar hundfoder.

Yta: 129,05 hektar
Invånarantal: 772, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Sommen om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Sommen.

I Sommen fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Sommen. Om du ändå inte hittar någon målare i Sommen som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jönköping.