Målare i Reftele

Annons:

Målare i Reftele - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Reftele som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Reftele. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Reftele som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Reftele för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Reftele som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Reftele

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Reftele vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Reftele.

Damgaards Måleri & Färg
Anderstorpsv. 9 A
330 21 Reftele


Lust Måleritjänst AB, Staffan
Storg. 44
330 21 Reftele


Lust Måleritjänst, S
Storg. 44
330 21 Reftele

Annons:

Kostnad för målare i Reftele

Pris och kostnad för målare i Reftele kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Reftele. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Reftele kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Reftele.

Målarfakta om Reftele

I Reftele finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Reftele:

Reftele är en tätort, tillika stationssamhälle i Gislaveds kommun, kyrkby i Reftele socken, i Jönköpings län. Reftele har en skola som heter Ölmestadskolan där klasser mellan F-9 går. Skolan firade 50 år och högstadiet 20 år, år 2014. Reftele ligger genomkorsas av Halmstadsbanan och länsväg 153.

Yta: 159,86 hektar
Invånarantal: 1282, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Reftele om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Reftele.

I Reftele fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Reftele. Om du ändå inte hittar någon målare i Reftele som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jönköping.