Målare i Malmbäck

Annons:

Målare i Malmbäck - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Malmbäck som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Malmbäck. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Malmbäck som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Malmbäck för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Malmbäck som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Malmbäck

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Malmbäck vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Malmbäck.

J&Gs Allmek Enskild Näringsidkare
Strömsdalsv. 23
570 21 MALMBÄCK

Annons:

Kostnad för målare i Malmbäck

Pris och kostnad för målare i Malmbäck kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Malmbäck. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Malmbäck kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Malmbäck.

Målarfakta om Malmbäck

I Malmbäck finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Malmbäck:

Malmbäck är en tätort, belägen i Nässjö kommun 20 km sydväst om centralorten Nässjö, samt kyrkort i Malmbäcks socken. Orten ligger vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö. Ortnamnet (1292: de Malbæc) innehåller sannolikt ordet "mal", grovt grus eller småsten (vid vatten) och "bäck", väl åsyftande den förbiflytande bäcken.

Yta: 145,67 hektar
Invånarantal: 1031, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Malmbäck om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Malmbäck.

I Malmbäck fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Malmbäck. Om du ändå inte hittar någon målare i Malmbäck som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jönköping.