Målare i Lekeryd

Annons:

Målare i Lekeryd - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Lekeryd som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Lekeryd. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Lekeryd som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Lekeryd för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Lekeryd som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Lekeryd

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Lekeryd vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Lekeryd.

Sundsholms Måleri, AB
Sundsholm 1
561 95 Lekeryd


Knuttes Måleri AB
Ramsjöholm 9
561 96 LEKERYD

Annons:

Kostnad för målare i Lekeryd

Pris och kostnad för målare i Lekeryd kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Lekeryd. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Lekeryd kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Lekeryd.

Målarfakta om Lekeryd

I Lekeryd finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Lekeryd:

Lekeryd är en tätort och kommundel i Jönköpings kommun i Jönköpings län samt kyrkby i Lekeryds socken. Lekeryd ligger mellan Huskvarna och Aneby i Småland. Samhället består av ett antal mindre butiker, en kiosk, en bensinmack, en frisörsalong, en pizzeria, en bilverkstad och Ica Nära "Ohlssons"

Yta: 69,95 hektar
Invånarantal: 817, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Lekeryd om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Lekeryd.

I Lekeryd fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Lekeryd. Om du ändå inte hittar någon målare i Lekeryd som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jönköping.