Målare i Horda

Annons:

Målare i Horda - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Horda som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Horda. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Horda som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Horda för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Horda som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Horda

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Horda vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Horda.

Nilssons Måleri I Horda AB
Parkv. 11
330 18 HORDA

Annons:

Kostnad för målare i Horda

Pris och kostnad för målare i Horda kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Horda. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Horda kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Horda.

Målarfakta om Horda

I Horda finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Horda:

Horda är en tätort i södra delen av Värnamo kommun i Jönköpings län. Orten har en historia som stationssamhälle längs banan Alvesta-Göteborg. På orten finns två gummifabriker, Horda Gummi och Horda Pack, samt Essell-produkter, ett specialföretag inom industridetaljer. Ortens huvudnäring var i många år vårdhem (Tallebo, Majgården, Furulund).

Yta: 68,69 hektar
Invånarantal: 377, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Horda om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Horda.

I Horda fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Horda. Om du ändå inte hittar någon målare i Horda som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jönköping.