Målare i Hillerstorp

Annons:

Målare i Hillerstorp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hillerstorp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hillerstorp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hillerstorp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hillerstorp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hillerstorp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hillerstorp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hillerstorp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hillerstorp.

Kallins Måleri AB
Hagag. 3
330 33 Hillerstorp


Färgservice F. Johansson
Ringv. 17
330 33 Hillerstorp


Lennarts Måleri o Mattservice HB
Björsg. 21
330 33 Hillerstorp

Annons:

Kostnad för målare i Hillerstorp

Pris och kostnad för målare i Hillerstorp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hillerstorp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hillerstorp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hillerstorp.

Målarfakta om Hillerstorp

I Hillerstorp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hillerstorp:

Hillerstorp är en tätort i Gnosjö kommun i Jönköpings län. Här finns industrier som exempelvis MB shop design och Axelent AB. Här finns också Hillerstorps Trä AB, Leba, Thule, Sigarth, Luni, Törestorps Tråd, PK Displayproduktion AB.

Yta: 197,73 hektar
Invånarantal: 1766, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hillerstorp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hillerstorp.

I Hillerstorp fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hillerstorp. Om du ändå inte hittar någon målare i Hillerstorp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jönköping.