Målare i Forserum

Annons:

Målare i Forserum - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Forserum som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Forserum. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Forserum som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Forserum för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Forserum som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Forserum

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Forserum vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Forserum.

Leifs Måleri
Scherlingsv. 16
571 78 FORSERUM

Annons:

Kostnad för målare i Forserum

Pris och kostnad för målare i Forserum kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Forserum. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Forserum kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Forserum.

Målarfakta om Forserum

I Forserum finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Forserum:

Forserum är en tätort i Forserums socken i Nässjö kommun i Jönköpings län belägen 15 km nordväst om Nässjö. I orten ligger Forserums kyrka. Namnet Forserum har, precis som namnet antyder, att göra med att det runnit flera forsar från den bäck som runnit från mossen norr om bebyggelsen, samt rum som betyder ”öppen plats”.

Yta: 195,25 hektar
Invånarantal: 2039, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Forserum om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Forserum.

I Forserum fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Forserum. Om du ändå inte hittar någon målare i Forserum som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jönköping.