Målare i Eksjö

Annons:

Målare i Eksjö - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Eksjö som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 8 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Eksjö. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Eksjö som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Eksjö för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Eksjö som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Eksjö

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Eksjö vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Eksjö.

JH Måleri AB
Trädgårdsg. 1 B
575 35 EKSJÖ


Hessels Måleri AB/ Hessels Colorama AB
N. Storg. 33 A
575 32 Eksjö


Ottossons Måleri i Eksjö AB
Valbäcksv. 11
575 36 Eksjö


Ingarp Träskydd
Ingarp
575 95 EKSJÖ


Hagbloms Måleri AB
Kvarnarpsv. 2 A
575 36 Eksjö


Bilkers Måleri AB
Kaffekullev. 3
575 36 Eksjö


Eksjö Måleri AB
Västerlångg. 9
575 31 EKSJÖ


Hessels Måleri & Golv AB
N. Storg. 33
575 32 Eksjö

Annons:

Kostnad för målare i Eksjö

Pris och kostnad för målare i Eksjö kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Eksjö. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Eksjö kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Eksjö.

Målarfakta om Eksjö

I Eksjö finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Eksjö:

Eksjö är en tätort i Småland och centralort i Eksjö kommun, Jönköpings län. Staden har sedan lång tid tillbaka inhyst inrättningar såsom lasarett, tingsrätt och militär. Eksjö finns omnämnd som tingsplats redan på 1300-talet, på den tiden kallades platsen för "Ekesiö".

Yta: 833,89 hektar
Invånarantal: 9701, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Eksjö om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Eksjö.

I Eksjö fanns det totalt 8 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Eksjö. Om du ändå inte hittar någon målare i Eksjö som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jönköping.