Målare i Bruzaholm

Annons:

Målare i Bruzaholm - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Bruzaholm som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Bruzaholm. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Bruzaholm som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Bruzaholm för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Bruzaholm som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Bruzaholm

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Bruzaholm vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Bruzaholm.

Klockarps Måleri & Industrilack
Villag. 10
570 34 BRUZAHOLM

Annons:

Kostnad för målare i Bruzaholm

Pris och kostnad för målare i Bruzaholm kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Bruzaholm. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Bruzaholm kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Bruzaholm.

Målarfakta om Bruzaholm

I Bruzaholm finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Bruzaholm:

Bruzaholm är en tätort i Eksjö kommun i Jönköpings län belägen vid Bruzaån i Ingatorps socken. Bruzaholms Bruk startades redan på 1600-talet som en liten hammarsmedja. Bruket levererar än i dag gjutgods till olika delar av den svenska och utländska industrin. En produkt som tillverkats i Bruzaholm i många år är den bruzaholmska vädurspumpen.

Yta: 63,82 hektar
Invånarantal: 250, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Bruzaholm om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Bruzaholm.

I Bruzaholm fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Bruzaholm. Om du ändå inte hittar någon målare i Bruzaholm som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jönköping.