Målare i Bor

Annons:

Målare i Bor - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Bor som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Bor. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Bor som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Bor för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Bor som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Bor

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Bor vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Bor.

Spjuths Måleri
Gällaryd Hammarens 1
330 15 BOR


Spjuths Målerifirma
Skogsv. 18
330 15 BOR


BYGGA GWG AB
Kvaderv. 3
330 15 BOR

Annons:

Kostnad för målare i Bor

Pris och kostnad för målare i Bor kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Bor. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Bor kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Bor.

Målarfakta om Bor

I Bor finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Bor:

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Bor om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Bor.

I Bor fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Bor. Om du ändå inte hittar någon målare i Bor som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jönköping.