Målare i Undersåker

Annons:

Målare i Undersåker - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Undersåker som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Undersåker. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Undersåker som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Undersåker för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Undersåker som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Undersåker

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Undersåker vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Undersåker.

Hasselqvist Måleri
Fjällfararv. 5
830 10 UNDERSÅKER

Annons:

Kostnad för målare i Undersåker

Pris och kostnad för målare i Undersåker kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Undersåker. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Undersåker kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Undersåker.

Målarfakta om Undersåker

I Undersåker finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Undersåker:

Undersåker, är en tätort i Åre kommun, Jämtland och kyrkbyn i Undersåkers socken. Orten ligger cirka 80 km väster om Östersund, är långsträckt i öst-västlig riktning och består av en östlig del med Undersåkers kyrka

Yta: 80,69 hektar
Invånarantal: 438, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Undersåker om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Undersåker.

I Undersåker fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Undersåker. Om du ändå inte hittar någon målare i Undersåker som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.