Målare i Svenstavik

Annons:

Målare i Svenstavik - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Svenstavik som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Svenstavik. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Svenstavik som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Svenstavik för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Svenstavik som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Svenstavik

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Svenstavik vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Svenstavik.

Skogs Och Måleritjänst I Svenstavik AB
Bergsviken 358
840 40 Svenstavik


ALena Fixat
Bergsviken 370
840 40 Svenstavik

Annons:

Kostnad för målare i Svenstavik

Pris och kostnad för målare i Svenstavik kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Svenstavik. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Svenstavik kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Svenstavik.

Målarfakta om Svenstavik

I Svenstavik finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Svenstavik:

Svenstavik är en tätort och centralort i Bergs kommun i södra Jämtland. Svenstavik ligger i Bergs socken och kom till först efter att Inlandsbanan drogs genom trakten på 1910-talet.

Yta: 150,68 hektar
Invånarantal: 1004, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Svenstavik om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Svenstavik.

I Svenstavik fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Svenstavik. Om du ändå inte hittar någon målare i Svenstavik som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.