Målare i Sveg

Annons:

Målare i Sveg - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Sveg som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Sveg. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Sveg som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Sveg för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Sveg som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Sveg

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Sveg vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Sveg.

P-G Nordkvist Måleri
Tallmostigen 28
842 33 SVEG


Hermanssons Färg & Måleri
Härjedalsg. 12
842 32 Sveg

Annons:

Kostnad för målare i Sveg

Pris och kostnad för målare i Sveg kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Sveg. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Sveg kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Sveg.

Målarfakta om Sveg

I Sveg finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Sveg:

Sveg är en tätort i landskapet Härjedalen och centralort i Härjedalens kommun i Jämtlands län. Sveg är beläget vid Ljusnan och väster om samhället ligger den konstgjorda sjön Svegssjön

Yta: 284,70 hektar
Invånarantal: 2547, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Sveg om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Sveg.

I Sveg fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Sveg. Om du ändå inte hittar någon målare i Sveg som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.