Målare i Strömsund

Annons:

Målare i Strömsund - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Strömsund som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Strömsund. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Strömsund som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Strömsund för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Strömsund som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Strömsund

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Strömsund vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Strömsund.

Wikströms Måleriservice
Lagmansg. 41
833 31 STRÖMSUND


Nyholms Lack & Bläster AB
Godsg. 2
833 36 Strömsund


Amstrandh HB
Pumphusg. 38
833 31 STRÖMSUNDSörviks Måleri AB
Sörvik

Annons:

Kostnad för målare i Strömsund

Pris och kostnad för målare i Strömsund kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Strömsund. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Strömsund kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Strömsund.

Målarfakta om Strömsund

I Strömsund finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Strömsund:

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånarantal: 3589, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Strömsund om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Strömsund.

I Strömsund fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Strömsund. Om du ändå inte hittar någon målare i Strömsund som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.