Målare i Oviken

Annons:

Målare i Oviken - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Oviken som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Oviken. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Oviken som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Oviken för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Oviken som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Oviken

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Oviken vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Oviken.

Lindqvist Måleri I Oviken, AB
Kinderåsen 630
830 24 OVIKEN


Dekorativt Måleri Östersund
Yttergärde 277
830 24 OVIKEN

Annons:

Kostnad för målare i Oviken

Pris och kostnad för målare i Oviken kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Oviken. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Oviken kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Oviken.

Målarfakta om Oviken

I Oviken finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Oviken:

Oviken är en småort i nordöstra delen av Bergs kommun och kyrkort i Ovikens socken. Oviken ligger på en ås mellan Sannsundet i öster och Myrviken i väster. Orten har anor från medeltiden i södra Storsjöbygden. Ovikens gamla och nya kyrka ligger här.

Yta: 37 hektar
Invånarantal: 143, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Oviken om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Oviken.

I Oviken fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Oviken. Om du ändå inte hittar någon målare i Oviken som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.