Målare i Östersund

Annons:

Målare i Östersund - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Östersund som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 11 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Östersund. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Östersund som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Östersund för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Östersund som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Östersund

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Östersund vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Östersund.

Målarkompaniet i Östersund AB
Bangårdsg. 27
831 45 östersund


Brunflo Måleri AB
Vallv. 6
831 48 ÖSTERSUND


Sjöbergs Måleri & Golv AB
Hagv. 17
831 48 ÖSTERSUND


Mb Färg & Kakel AB
Järnåldersv. 30
831 61 östersund


Bundesen Bygg Och Renovering AB
Rådhusg. 64 B
831 34 östersund


HT
Köpmang. 65 A
831 33 ÖSTERSUND


Sandå Sverige AB
Stängselv. 2
831 77 ÖSTERSUND


Plattsättarn i Östersund AB
Odenskogsv. 27
831 48 ÖSTERSUND


Z-Kran & Maskinuthyrning
Storg. 63 B
831 33 ÖSTERSUND


Sillströms Måleri
Bangårdsg. 56
831 45 östersund


Golvform
Tallåsv. 20
831 42 ÖSTERSUND

Annons:

Kostnad för målare i Östersund

Pris och kostnad för målare i Östersund kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Östersund. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Östersund kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Östersund.

Målarfakta om Östersund

I Östersund finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Östersund:

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Östersund om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Östersund.

I Östersund fanns det totalt 11 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Östersund. Om du ändå inte hittar någon målare i Östersund som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.