Målare i Orrviken

Annons:

Målare i Orrviken - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Orrviken som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Orrviken. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Orrviken som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Orrviken för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Orrviken som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Orrviken

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Orrviken vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Orrviken.

Dave & Annelis Renoveringsfirma HB
Räcksjön 125
832 94 Orrviken

Annons:

Kostnad för målare i Orrviken

Pris och kostnad för målare i Orrviken kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Orrviken. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Orrviken kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Orrviken.

Målarfakta om Orrviken

I Orrviken finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Orrviken:

Orrviken är en tätort i Östersunds kommun.

Yta: 55,49 hektar
Invånarantal: 262, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Orrviken om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Orrviken.

I Orrviken fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Orrviken. Om du ändå inte hittar någon målare i Orrviken som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.