Målare i Offerdal

Annons:

Målare i Offerdal - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Offerdal som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Offerdal. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Offerdal som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Offerdal för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Offerdal som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Offerdal

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Offerdal vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Offerdal.

Åke Larsson Måleri AB
Stocke 201
830 51 OfferdalEk Lindvall, Ann Ulrika
Rise


Åke Larssons Måleri
Stocke 201
830 51 Offerdal

Annons:

Kostnad för målare i Offerdal

Pris och kostnad för målare i Offerdal kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Offerdal. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Offerdal kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Offerdal.

Målarfakta om Offerdal

I Offerdal finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Offerdal:

Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Yta: 2 137 km2
Invånarantal: 2265, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Offerdal om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Offerdal.

I Offerdal fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Offerdal. Om du ändå inte hittar någon målare i Offerdal som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.