Målare i Nälden

Annons:

Målare i Nälden - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Nälden som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Nälden. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Nälden som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Nälden för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Nälden som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Nälden

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Nälden vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Nälden.

Fönster- & Måleriteknik AB
Garvarv. 6
835 40 Nälden


Morbror Eriks AB
Mjäla 205
835 95 NäldenHeggenes Aluminiumkåpor
Axel

Annons:

Kostnad för målare i Nälden

Pris och kostnad för målare i Nälden kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Nälden. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Nälden kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Nälden.

Målarfakta om Nälden

I Nälden finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Nälden:

Nälden är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland. Orten ligger invid länsväg 666 och Mittbanan. Nälden ligger i en dalgång runt Näldsjöns utlopp. Genom samhället flyter Faxån som förbinder Näldsjön och Alsensjön.

Yta: 128,78 hektar
Invånarantal: 873, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Nälden om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Nälden.

I Nälden fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Nälden. Om du ändå inte hittar någon målare i Nälden som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.