Målare i Lit

Annons:

Målare i Lit - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Lit som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Lit. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Lit som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Lit för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Lit som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Lit

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Lit vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Lit.

PR-Sundbergs Måleri
Ringsta 120
836 92 LIT


Nordif Måleri, AB
Lägdv. 34
836 31 Lit


Roger Erikssons Måleri i Lit AB
Brevåg 105
836 92 LIT

Annons:

Kostnad för målare i Lit

Pris och kostnad för målare i Lit kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Lit. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Lit kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Lit.

Målarfakta om Lit

I Lit finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Lit:

Lit är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Lits socken. Lit ligger vid europaväg 45 och Inlandsbanan 23 km norr om Östersund. Orten ligger på Indalsälvens norra strand. Strax öster om samhället har Hårkan sitt utlopp.

Yta: 125,01 hektar
Invånarantal: 1040, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Lit om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Lit.

I Lit fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Lit. Om du ändå inte hittar någon målare i Lit som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.