Målare i Krokom

Annons:

Målare i Krokom - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Krokom som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Krokom. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Krokom som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Krokom för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Krokom som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Krokom

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Krokom vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Krokom.

Patrix Måleri
Åvägen 5
835 33 KROKOM


Sportkläder I Krokom HB
Kälen 311
835 91 KROKOM

Annons:

Kostnad för målare i Krokom

Pris och kostnad för målare i Krokom kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Krokom. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Krokom kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Krokom.

Målarfakta om Krokom

I Krokom finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Krokom:

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Krokom om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Krokom.

I Krokom fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Krokom. Om du ändå inte hittar någon målare i Krokom som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.