Målare i Järpen

Annons:

Målare i Järpen - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Järpen som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Järpen. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Järpen som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Järpen för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Järpen som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Järpen

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Järpen vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Järpen.

Kalls Plåtslageri AB
Industriv. 7
830 05 Järpen

Annons:

Kostnad för målare i Järpen

Pris och kostnad för målare i Järpen kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Järpen. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Järpen kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Järpen.

Målarfakta om Järpen

I Järpen finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Järpen:

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Invånarantal: 1408, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Järpen om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Järpen.

I Järpen fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Järpen. Om du ändå inte hittar någon målare i Järpen som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.