Målare i Hoting

Annons:

Målare i Hoting - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hoting som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hoting. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hoting som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hoting för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hoting som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hoting

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hoting vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hoting.

Hoting Färg & Div. AB
Storg. 17 A
830 80 Hoting

Annons:

Kostnad för målare i Hoting

Pris och kostnad för målare i Hoting kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hoting. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hoting kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hoting.

Målarfakta om Hoting

I Hoting finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hoting:

Hoting är en tätort i Ångermanland, som sedan 1974 ligger i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Hoting ligger omkring 50 kilometer nordost om Strömsund, och har omkring 700 invånare. Orten, som ligger vid Inlandsbanan och Europaväg 45, är ett stationssamhälle och en industriort.

Yta: 127,16 hektar
Invånarantal: 667, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hoting om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hoting.

I Hoting fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hoting. Om du ändå inte hittar någon målare i Hoting som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.