Målare i Hede

Annons:

Målare i Hede - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hede som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hede. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hede som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hede för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hede som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hede

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hede vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hede.

Hede Måleri
Särvsjöv. 1
840 93 Hede


Eklunds Måleri
Furubov. 4
840 93 Hede

Annons:

Kostnad för målare i Hede

Pris och kostnad för målare i Hede kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hede. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hede kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hede.

Målarfakta om Hede

I Hede finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hede:

Hede är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Hede socken i landskapet Härjedalen. Riksväg 84 passerar genom Hede. I Hede har det funnits flera industrier genom tiderna. Vid Halfari kraftverk utvinns energi genom vattenkraft.

Yta: 162,58 hektar
Invånarantal: 741, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hede om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hede.

I Hede fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hede. Om du ändå inte hittar någon målare i Hede som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.