Målare i Hammerdal

Annons:

Målare i Hammerdal - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hammerdal som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hammerdal. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hammerdal som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hammerdal för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hammerdal som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hammerdal

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hammerdal vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hammerdal.

Derricks Måleri AB
Kakuåsen 355
830 70 HAMMERDAL


Målerifirma Lars M Sundin
Fyrås 830
830 70 HAMMERDAL


Svens Lack Och Måleri
Fyrån 430
830 70 HAMMERDAL


I-P Färgentreprenad
Kakuåsen 230
830 70 HAMMERDAL

Annons:

Kostnad för målare i Hammerdal

Pris och kostnad för målare i Hammerdal kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hammerdal. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hammerdal kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hammerdal.

Målarfakta om Hammerdal

I Hammerdal finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hammerdal:

Hammerdal är en tätort i Strömsunds kommun, Jämtland, Jämtlands län. Orten är belägen vid Hammerdalssjön, omkring 30 km söder om centralorten Strömsund. Orten består ursprungligen främst av byarna Åsen och Mo, där den senare även är kyrkbyn i Hammerdals socken.

Yta: 229,41 hektar
Invånarantal: 974, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hammerdal om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hammerdal.

I Hammerdal fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hammerdal. Om du ändå inte hittar någon målare i Hammerdal som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.