Målare i Hallen

Annons:

Målare i Hallen - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hallen som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hallen. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hallen som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hallen för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hallen som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hallen

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hallen vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hallen.

Välje Miljömåleri AB
Välje 540
830 01 Hallen


JÄMTINGER BYGG & MÅLERI AB
Höge 331
830 01 Hallen


Shw Bygginredning Måleri & Fastighetsservice
Ågårdarna Böle 133
830 01 Hallen

Annons:

Kostnad för målare i Hallen

Pris och kostnad för målare i Hallen kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hallen. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hallen kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hallen.

Målarfakta om Hallen

I Hallen finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hallen:

Hallen är en tätort i Åre kommun och kyrkbyn i Hallens socken. I Hallen finns en del serviceinrättningar samt grundskola. Hallens kyrka med sin fristående klockstapel ligger inte långt från Storsjöns västra strand. Bydalsfjällen ligger väster om Hallen.

Yta: 45,58 hektar
Invånarantal: 203, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hallen om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hallen.

I Hallen fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hallen. Om du ändå inte hittar någon målare i Hallen som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.