Målare i Hackås

Annons:

Målare i Hackås - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hackås som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hackås. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hackås som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hackås för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hackås som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hackås

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hackås vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hackås.

Jan Segersten, AB
Sanne 506
830 23 Hackås


Ts Klinkers I Hackås AB
Näckstav. 40
830 23 HackåsH.K.Z-Entreprenad AB
Gärde 723


Z - Entreprenad AB
Gärde 723
830 23 Hackås


Hackås Måleri
Sanne 506
830 23 Hackås


Hackås Måleri AB
Mårtens v. 2
830 23 Hackås

Annons:

Kostnad för målare i Hackås

Pris och kostnad för målare i Hackås kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hackås. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hackås kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hackås.

Målarfakta om Hackås

I Hackås finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hackås:

Hackås är en tätort i Bergs kommun, ett stationssamhälle och kyrkbyn i Hackås socken i södra Jämtland. Hackås ligger mellan sjöarna Storsjön och Näkten, cirka 40 km söder om Östersund och vid Inlandsbanan. Utanför Hackås sker övergången mellan Sannsundet i norr och Södra Storsjöflaket i söder.

Yta: 91,88 hektar
Invånarantal: 480, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hackås om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hackås.

I Hackås fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hackås. Om du ändå inte hittar någon målare i Hackås som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.