Målare i Gällö

Annons:

Målare i Gällö - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Gällö som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Gällö. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Gällö som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Gällö för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Gällö som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Gällö

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Gällö vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Gällö.

Inge Forsblom
Finnäs 133
840 50 Gällö

Annons:

Kostnad för målare i Gällö

Pris och kostnad för målare i Gällö kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Gällö. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Gällö kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Gällö.

Målarfakta om Gällö

I Gällö finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Gällö:

Gällö är en tätort i Bräcke kommun. Gällö ligger cirka 20 km nordväst om Bräcke och genomkorsas i öster av E14 samt av järnvägen Mittbanan (Ånge–Östersund). Närmaste stad är Östersund, cirka fem mil åt nordväst.

Yta: 122,52 hektar
Invånarantal: 725, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Gällö om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Gällö.

I Gällö fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Gällö. Om du ändå inte hittar någon målare i Gällö som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.